Algemeen:

YES, er is een nieuw bestuur voor volleybalvereniging ROHDA. WIJ zijn het nieuwe bestuur. Op dinsdag 28 mei 2019 is het nieuwe bestuur voorgedragen op de Algemene Ledenvergadering.

Er waren geen tegenkandidaten en dus vormen Eline, Veronie, Mick, Yannick, Koos en Eline het nieuwe bestuur van ROHDA. Gelukkig horen we vooral verheugde reacties van mensen die blij zijn dat ROHDA voort blijft bestaan.

Wij zijn een jonge, frisse en fruitige groep die ROHDA nog meer wil laten swingen, die het clubgevoel nog meer leven in wil blazen en die een gezonde mix wil van plezier en presteren.

Al met al kunnen wij dit niet alleen. Om deze vereniging verder te laten bloeien hebben wij de hulp nodig van al onze leden, maar zeker ook van de ouders van onze leden. Zonder vrijwilligers, mensen die zo nu en dan een handje uitsteken gaan wij het niet redden. Wij zullen met regelmaat een beroep op u (blijven) doen. Wij zijn voor iedereen benaderbaar en zullen samen met u altijd kijken naar oplossingen die binnen het vermogen van de vereniging liggen en die het verenigingsbelang dienen.

Mick - Secretaris

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Mick Sneekes, de secretaris van deze mooie vereniging. Ik ben geboren op 7 maart 1996. Meteen na het afronden van mijn VWO heb ik twee en een half jaar Technische Informatica gestudeerd in Enschede, waar ik gedurende die studie woonde. Nu studeer ik Informatiekunde in Utrecht. Aangezien ik heen en weer kan reizen naar Utrecht woon ik weer in Tolkamer, bij mijn ouders. Dit is de reden dat ik in 2018 weer lid ben geworden van ROHDA.

Een rol in het bestuur van een vereniging lijkt me een mooie ervaring en een mooie manier om iets terug te doen voor de vereniging waar ik al zo goed als mijn hele leven lid van ben.

Eline - Voorzitter

Ik ben Eline Geurts, 24 jaar en woon in Lobith samen met mijn vriend Niels. Vorig jaar ben ik afgestudeerd en na een klein jaartje in Nijmegen te hebben gewerkt ben ik het wat dichterbij huis gaan zoeken. Sinds twee maanden werk ik bij Vryleve op de afdeling Woondiensten.
Op mijn 10e ben ik begonnen met volleyballen bij ROHDA. Eerst in de jeugd gespeeld, daarna doorgestroomd naar de dames. Op dit moment ben ik nog fanatiek speelster binnen ons damesteam en ben ik de aanvoerder van het team. Daarnaast fluit ik zo nu en dan als scheidsrechter een wedstrijd.

Een tijd geleden kreeg ik de vraag van Sjaak of ik in het nieuwe bestuur wilde stappen. Op dat moment was ik druk bezig met afstuderen en zag ik het daardoor niet zitten. Na loop van tijd kwam het afscheid van het oude bestuur meer in zicht en was ik ondertussen afgestudeerd en daarom werd de keus voor mij makkelijker. Binnen het bestuur zal ik de functie als voorzitter bekleden. Voor mij is een bestuurlijke functie iets nieuws, maar samen met de andere bestuursleden weet ik zeker dat we een goed team zullen zijn.  

Groetjes Eline

Veronie - Penningmeester

Hallo,

Mijn naam is Veronie Wanders, geboren en getogen in 1987 in Tolkamer. Ik woon hier samen met Michel en onze twee kinderen Finn en Tess. Ik ben in het dagelijks leven werkzaam als leerkracht op Daltonschool de Overlaat. Vanuit mijn werk zie ik dan ook veel kinderen die lid zijn bij onze vereniging. Dat is echter niet de reden dat ik in het bestuur ben gegaan, ik ben zelf namelijk al spelend lid sinds ik 11 jaar oud was. En aangezien het vorige bestuur het stokje wilde doorgeven, ben ik samen met de andere opgestaan op dit op me te nemen. Wellicht heeft u mij al eens zien spelen in het leuke team van Dames 1. Ik zal in het bestuur de taak van penningmeester op mij gaan nemen en ben daarnaast de vertrouwenspersoon van de vereniging. Gelukkig is alles keurig op orde, dus voor u zal er niets veranderen.

 

Met die nieuwe bestuur hoop ik dat de vereniging weer wat groter gaat worden, zodat er naast het grote aantal CMV-spelers ook weer wat meer jeugd- en seniorenteams gevormd kunnen worden. Het lijkt me gezellig als de Habeshal helemaal vol met spelende teams zou zijn.

Tot ziens in de sporthal!

Koos - Wedstrijdplanner

Hallo,

Ik ben Koos Schopman, geboren in 1996 en speel al sinds mijn 11e bij ROHDA. Momenteel studeer ik Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Voorheen heb ik een tijdje in Nijmegen gewoond en een jaar niet kunnen volleyballen, maar sinds ik twee jaar terug weer thuis ben komen wonen heb ik het volleyballen weer opgepakt. Ik train momenteel bij ROHDA Heren 1.

Toen hoorde ik dat het bestuur toe was aan vernieuwing, en heb ik aangegeven al vast mee te willen draaien met het oude bestuur. Uiteindelijk is er, na lang zoeken en flink wat gesprekken om uit te vogelen wie het nieuwe bestuur in zou willen, het nieuwe bestuur samengevoegd. Ik vervul de rol van wedstrijdplanner en ik zorg er voor dat de social media van ROHDA up to date blijft.

Ik hoop met dit bestuur toch wat terug te geven aan de vereniging waarbij ik al vele jaren met plezier volleybal speel.

Groetjes, Koos

Yannick - Technische Commissie

Mijn naam is Yannick Moorman. Ik ben 24 jaar en woon in Lobith en neem de taak van de Technische Commissie binnen het bestuur op me. Ik werk op dit moment bij MC4U als designer en volg daarnaast de opleiding Communicatie en Multi Media Design. Ik ben op mijn 15e begonnen met volleyballen en na een stop van vier jaar ben ik in 2018 terug gekomen bij ROHDA om te spelen voor het herenteam. Als Technische Commissie ben ik verantwoordelijk voor de team indeling en de aanstelling van trainers. Daarnaast ga ik, uiteraard samen met het bestuur, ook kijken naar de ontwikkeling van leden, hoe we ze kunnen helpen groeien. We hopen dan ook veel nieuwe leden te krijgen in de komende jaren zodat we met veel plezier en kwaliteit deze prachtige sport kunnen beoefenen. Voor mij is een bestuurlijke functie een nieuwe ervaring en hoop dan ook veel te leren. Tot snel in de Habeshal!

Groetjes Yannick